Seurakunta toimii

Tällä sivulla julkaistaan Siikalatvan seurakunnassa kastetut, vihityt ja haudatut. Julkaisuun kysytään aina lupa. Perhetapahtumatiedot päivitetään viikottain.

Lisäksi täältä löytyy Siikajokilaaksossa ilmestynyt kuukauden kooste seurakunnan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kastettu

Venla Aleksandra Anttila (Haapavesi srk.)

Eemi Anton Pietilä (Vantaa srk.)

Lenni Mikael Kauppila (Vantaankoski srk)

Isla Kerttu Hillervo Niemimäki

Meea Maarit Heikkinen

Kuollut

Leevi Petteri Korkala 88 v

Eila Kaarina Kurkinen e. Sainila 88 v

Eija Kaarin Annikki Kamsula e. Arvola, 62 v

Vihitty

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti:

kuukauden 1. ja 3. sunnuntai Pulkkilan kirkossa

kuukauden 2. sunnuntai Rantsilan ja Kestilän kirkossa

kuukauden 4. sunnuntai Pyhännän ja Piippolan kirkossa

Jumalanpalvelukset

Huom! Tammi - helmikuussa jumalanpalvelukset Kestilässä, Piippolassa, Pyhännällä ja Rantsilassa toimitetaan seurakuntataloissa.

Pulkkilan kirkossa olevat jumalanpalvelukset kuuluvat suorana lähetyksenä nettiradiosta siikalatvanseurakunta.fi - tutki uskoa - verkkokirkko

Messu su 19.1. klo 10 Pulkkilan kirkossa, Herättäjän päivä. Saarna Liisa Karkulehto, liturgia Heikki Karppinen, Kinnunen.  Kirkkokahvit ja seurat srk-talossa.

Messu su 26.1. klo 10 Piippolan srk-kodissa, Rinta-Jouppi, Luukkonen, Gideonit mukana. Kirkkokahvit.

Messu su 26.1. klo 13 Pyhännän srk-talossa, Rinta-Jouppi, Kinnunen, Gideonit mukana. Kirkkokahvit.

Messu, Kynttilänpäivä su 2.2. klo 10 Pulkkilan kirkossa, saarna Jenni Siljander, liturgi Karppinen, kanttori Luukkonen. Kirkkokahvit ja raamattuluento srk-talossa kirkon jälkeen.

Sanajumalanpalvelus su 9.2. klo 10 Kestilän srk-kodissa, Rinta-Jouppi, Kinnunen. Kirkkokahvit ja raamattuluento jumalanpalveluksen jälkeen.

Sanajumalanpalvelus su 9.2. klo 13 Rantsilan srk-talossa, Petäjäjärvi, Kinnunen. Kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen.

Messu su 16.2. klo 10 Pulkkilan kirkossa, saarna Mika Pouke, liturgi Heikki Karppinen, kanttori Luukkonen.  Raamattuopiston tilaisuus srk-talossa kirkon jälkeen.

Ehtoollishartaus

Su 19.1. klo 13 Koivulehdossa ja klo 14.30 Pohjantähdessä, to 23.1. klo 13 Nestorissa, pe 24.1. klo 13 Ainolassa ja klo 13.45 Vaarintalossa, to 6.2. klo 14 Pihlajistossa.

Muut tapahtumat

Kirkkovaltuuston kokous ke 11.2. klo 18 Piippolan srk-kodissa.

Herättäjänpäivän seurat su 19.1. n. klo 11 Pulkkilan srk-talossa, mukana mm. Liisa Karkulehto ja Heikki Karppinen.

Ystävänkammari ke 22.1., 29.1. ja 12.2. klo 10 – 12 Kestilän srk-kodissa.

Lankapiiri ma 27.1. ja 10.2. klo 17 Pulkkilan kerhohuoneessa.

VillitPillit -urkukonsertti pe 7.2.

Diplomiurkuri Ismo Hintsala klo 10 Rantsilan ja klo 12 Pulkkilan kirkossa.

Konsertin järjestävät kunta ja seurakunta.

Rippikoulun talvileirin ryhmäytyspäivä

la 15.2. klo 10 Pulkkilan srk-talossa. Rokuan leiriläiset tutustuvat toisiinsa, Sirkku Palola ja isoset mukana.

Raamattuopiston tilaisuus

Su 16.2. messun jälkeen n. klo 11 Pulkkilan srk-talossa
Mukana mm. Raamattuopiston aluejohtaja Mika Pouke, Timo Hakkarainen ja Heikki Karppinen.

Uusheräyksen talviseurat Piippolassa

Su 23.2. messun jälkeen seurakuntakodissa keittolounas ja kirkkokahvit, jonka jälkeen lauluseurat, mukana Veli ja Kirsti Siljander, Paula Petäjäjärvi.

Raamattuluentosarja, talvi ja kevät 2020

MITÄ UUTTA?

Vanha testamentti vieraaksi

Raamattuluentosarja Siikalatvan eri kappeleissa:

2.2.  Pulkkilan srk-talo, klo 10 jumalanpalveluksen jälkeen Luominen & patriarkat

* Jenni Siljander: Miksi aina saa

* Timo Hakkarainen: Miten pitää liitto elävänä?

9.2.  Kestilän srk-talo, klo 10 jumalanpalveluksen jälkeen Egypti & erämaavaellus

* Matti Rahja: Missä ruoho vihreää?

* Risto Wotschke: Milloin näytän kynteni?

8.3.  Rantsilan srk-talo, klo 13 jumalanpalveluksen jälkeen Tuomarit & kuninkaat

* Päivi Litti: Saako työssä epäonnistua?

* Juha Hilli: Ratkaiseeko asenne?

22.3.  Piippolan srk-talo, klo 10 jumalanpalveluksen jälkeen Nehemia & pakkosiirtolaisuus

* Erkki Peltola: Kuinka säilytän identiteettini ympäristön paineessa?

* Johannes Hyytinen: Miten selvitä mahdottomalta näyttävästä urakasta?

Järjestää Siikalatvan seurakunta

Päivä-, perhe- ja varhaisnuortenkerhot sekä seurakuntakerhot ja kuorot aloittavat vkolla 3 (Piippolan, Pulkkilan ja Pyhännän srk-kerho vkolla 4) ja kokoontuvat sovitun aikataulun mukaisesti. Huom. poikkeus! Kestilän seurakuntakerhon kerhopäivä muuttunut keskiviikkoon, aloitus ke 15.1.

Kiitos kaikille lahjoittajille!

Rauhanyhdistys

Kestilä: seurat pe 17.1., pe 24.1. klo 19 ja ompeluseuramyyjäiset pe 31.1. klo 19 ry:llä. Seurat su 2.2. klo 19 ja 9.2. klo 12 ry:llä. Pulkkila: seurat su 19.1. klo 19 ry:llä, seurat su 26.1. klo 13 Koivulehdossa ja klo 14 ry:llä, pe 31.1., su 2.2. klo 19 ja su 9.2. klo 13 ry:llä. Pyhäntä: seurat su 19.1. klo 16, su 2.2. klo 16 ja 17.15, helmimyyjäiset la 8.2. klo 18 ry:llä, hartaus su 9.2. klo 13 Nestorissa, seurat su 9.2. klo 16 ja 17.15 ry:llä. Rantsila: seurat su 19.1. klo 13, pe 24.1. klo 19 ja myyjäiset pe 31.1. klo 19 ry:llä, seurat su 2.2. klo 17 ja 18.30 srk-talossa. Myyjäiset pe 7.2. klo 19 ry:llä.