Seurakunta toimii

Tällä sivulla julkaistaan Siikalatvan seurakunnassa kastetut, vihityt ja haudatut. Julkaisuun kysytään aina lupa. Perhetapahtumatiedot päivitetään viikottain.

Lisäksi täältä löytyy Siikajokilaaksossa ilmestynyt kuukauden kooste seurakunnan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kastettu

Henni Tuulia Pikkarainen

Vihitty

Kuollut

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti:

kuukauden 1. ja 3. sunnuntai Pulkkilan kirkossa

kuukauden 2. sunnuntai Rantsilan ja Kestilän kirkossa

kuukauden 4. sunnuntai Pyhännän ja Piippolan kirkossa

Jumalanpalvelukset

Huom! Tammi - helmikuussa jumalanpalvelukset Kestilässä, Piippolassa, Pyhännällä ja Rantsilassa toimitetaan seurakuntataloissa.

Pulkkilan kirkossa olevat jumalanpalvelukset kuuluvat suorana lähetyksenä nettiradiosta siikalatvanseurakunta.fi - tutki uskoa - verkkokirkko

Messu su 9.8. klo 10 Kestilän kirkossa ja klo 13 Rantsilan kirkossa. Rantsilassa tapulikahvio messun jälkeen lähetyksen hyväksi.

Koululaisten syyskirkko ke 12.8. klo 9.15 Kestilän kirkossa. Jumalanpalveluksessa ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Koululaisten syyskirkko ke 12.8. klo 11 Rantsilan kirkossa. Jumalanpalveluksessa ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Koululaisten syyskirkko to 13.8. klo 10 Piippolan kirkossa. Jumalanpalveluksessa ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Koululaisten syyskirkko pe 14.8. klo 8.20 Pyhännän kirkossa. Jumalanpalveluksessa ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Koululaisten syyskirkko pe 14.8. klo 10 Pulkkilan kirkossa. Jumalanpalveluksessa ekaluokkalaiset siunataan koulutielle.

Messu su 16.8. klo 10 Pulkkilan museolla, Iisalmentie 26. Sateen sattuessa Pulkkilan kirkossa.

Ehtoollishartaus

Muut tapahtumat

Kaikki seurakunnan kerhot, kuorot ym. kokoava toiminta on tauolla!

TIEKIRKKOKAUSI 2020 kesäkuusta elokuuhun perutaan koronaepidemian vuoksi.

Sineraaria - konsertti su 16.8. klo 18 Piippolan kirkossa. Sopraanolaulaja Viena Yrjänä ja kitaristi Hanna-Kerttu Sarsila konsertoivat Piippolan kirkossa. Konsertissa kuullaan moni-puolinen kattaus klassista vanhaa musiikkia ja ohjelmassa kuullaan myös kauniisti matalal-ta soivaa alttonokkahuilua Viena Yrjänän soittamana.

Isoskoulutus startti pe 14.8. - su 16.8. Kestilä. Isoskoulutus starttaa Selkälässä. Kaikki konfirmoidut nuoret ovat tervetulleita toimintaan mukaan. Ilm. viim. 12.8. Sirkulle 0407427669.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Ilmoita 3-5-vuotias lapsesi seurakunnan ilmaiseen kerhoon!

Elokuussa 2020 alkavia kerhoryhmiä aloitetaan ilmoittautumisten perusteella. Ennakkoilmoittautuminen on siis tärkeää! Ilmoittautuminen avoinna aj. 14.5.-16.8.2020.  Lomake löytyy osoitteesta siikalatvanseurakunta.fi/ilmoittaudu

Rauhanyhdistys

Kestilä: Arto Pikkaraisen muistoseurat su 9.8. klo 13 Kestilän kirkossa