Piippolan kappeliseurakunta

Piippolan kappeliseurakunta toimii aktiivisesti seurakuntalaistensa hyväksi. Toimintamme koostuu monista erilaisista tapahtumista sekä rikkaasta Jumalanpalveluselämästä. Olemme myös valmiita auttamaan sinua vaikeissa elämäntilanteissa. Haluamme elää seurakuntalaisten mukana heidän jokaisessa elämänvaiheessa.

Piippolan kappelin diakonia- ja lähetystiimiläiset toimivat aktiivisesti. Heidän ansiostaan on mahdollista ostaa herkullisia leivonnaisia pääsiäiseksi ja adventtina, hernekeittoa ja laskiaispullia laskiaisena sekä munkkeja ja simaa vappuksi.   

Aktiivinen vapaaehtoisten seurakuntatoimijoiden ryhmä hoitaa mm. lauantai-iltaisin ehtookellojen soittamisen Piippolan kirkossa

Piippolalaisten naisten aloitteesta perustettiin naistenpiiri vuonna 2013. Naistenpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Jos sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen, ota reilusti yhteyttä seurakunnan pappeihin,  kirkkoherraan tai muihin seurakunnan työntekijöihin!   

 

 

Toiminta Piippolan kappeliseurakunnan alueella

Piippolan kappeliseurakunnan vastuupappina on seurakuntapastori Paula Petäjäjärvi.

Diakoniatyön sarkaa hoitaa diakonissa Mervi Karttunen. Diakoniatyöhön voi tutustua sivulta Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta. Samalta sivulta löytyy myös Piippolassa kokoontuva Naistenpiiri.

Varhaisnuortenkerho toimii seurakuntakodissa. Varhaisnuotenkerhon ohjaajana toimii lastenohjaaja Marja Haverinen. Lähin päiväkerho löytyy Pulkkilan kappeliseurakunnasta, joka kokoontuu seurakuntatalon kerhohuoneessa perjantaisin.  

Nuorisotyöstä ja rippikoulutyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Sirkku Palola.

Piippolan kirkon alttaritaulu, kuva Markku Niemi