Piippolan kappeliseurakunta

Piippolan kappeliseurakunta toimii aktiivisesti seurakuntalaistensa hyväksi. Toimintamme koostuu monista erilaisista tapahtumista sekä rikkaasta Jumalanpalveluselämästä. Olemme myös valmiita auttamaan sinua vaikeissa elämäntilanteissa. Haluamme elää seurakuntalaisten mukana heidän jokaisessa elämänvaiheessa.

Piippolan kappelin diakonia- ja lähetystiimiläiset toimivat aktiivisesti. Heidän ansiostaan on mahdollista ostaa pääsiäiseksi ja adventtina herkullisia leivonnaisia sekä laskiaisena hernekeittoa ja laskiaispullia sekä vappuna munkkeja ja simaa.

Aktiivinen vapaaehtoisten seurakuntatoimijoiden ryhmä hoitaa mm. lauantai-iltaisin ehtookellojen soittamisen Piippolan kirkossa

Piippolalaisten naisten aloitteesta perustettiin naistenpiiri vuonna 2013. Naistenpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Jos sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen, ota reilusti yhteyttä!   040 519 9600, vs. kappalaineni Paula Petäjäjärveen.

Toiminta Piippolan kappeliseurakunnan alueella

Piippolan kappeliseurakunnan vastuupapiksi on määrätty seurakuntapastori Paula Petäjäjärvi.

Diakoniatyön sarkaa hoitaa diakonissa Mervi Karttunen. Diakoniatyöhön voi tutustua sivulta Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta. Samalta sivulta löytyy myös Piippolassa kokoontuva Naistenpiiri.

Varhaisnuortenkerho  sekä perhekerho toimii seurakuntakodissa. Lähin päiväkerho löytyy Pulkkilan kappeliseurakunnasta.

Piippolan kirkon alttaritaulu, kuva Markku Niemi