Piippolan seurakuntatalo

Pappilankuja 6, 92620 Piippola

Piippolan seurakuntatalo

Piippolan seurakuntatalossa on seurakuntasali.

Seurakuntasalissa pidetään tammi- ja helmikuussa jumalanpalveluksia. Seurakuntatalossa järjestetään seuroja, myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia. Piippolan varhaisnuortenkerho sekä perhekerho kokoontuu myös seurakuntatalossa.

Seurakuntasalissa on piano ja piirtoheitin. Saliin mahtuu 90 henkilöä. Seurakuntasaliin on jyrkät portaat, pyörätuolilla pääsee seurakuntasaliin kirkkoherranviraston päädystä, siellä on hissi.

Seurakuntakotia voi varata esim. perhejuhliin kirkkoherranvirastosta puh. 040 552 8989. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ke ja pe klo 9 - 13.

Piippolan kirkon kohdalta kääntyy tie seurakuntatalolle. Seurakuntatalo on Pappilankujan päässä Lamujoen varrella. Parkkipaikka on talon pihassa.

Vaativa pyörätuolireitti

Pappilankuja 6, 92620 Piippola

Varkkarit

Tervetuloa koululaisten kerhoon!

Pappilankuja 6, 92620 Piippola

Hattu päähän- hattu pois. Milloin?

Kinkerit kutsuvat, tervetuloa!