Piippolan seurakuntatalo

Pappilankuja 6, 92620 Piippola

Seurakuntasalissa on piano ja piirtoheitin. Saliin mahtuu 90 henkilöä. Seurakuntasaliin on jyrkät portaat, pyörätuolilla pääsee seurakuntasaliin kirkkoherranviraston päädystä, siellä on hissi.

Seurakuntakotia voi varata esim. perhejuhliin kirkkoherranvirastosta puh. 040 552 8989. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ke ja pe klo 9 - 13.

Piippolan seurakuntatalossa on seurakuntasali.

Seurakuntasalissa pidetään tammi- ja helmikuussa jumalanpalveluksia. Seurakuntatalossa järjestetään seuroja, myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia. Piippolan varhaisnuortenkerho sekä perhekerho kokoontuu myös seurakuntatalossa.

Piippolan kirkon kohdalta kääntyy tie seurakuntatalolle. Seurakuntatalo on Pappilankujan päässä Lamujoen varrella. Parkkipaikka on talon pihassa.

Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti