Pulkkilan kappeliseurakunta

Pulkkilan kappeli on Siikalatvan seurakunnan alueella kutakuinkin keskellä, nelostien varressa. Täältä on liki yhtä pitkä matka Rantsilaan, Kestilään ja Pyhännälle. Pulkkilassa on  perinteisesti ollut vilkas seurakuntaelämä. Huolta seurakunnan toiminnasta kannetaan yhdessä.

Vapaaehtoiset palvelevat tiimeissä, piireissä ja arjessa. Sukkia syntyy runsaasti vauvasta vaariin kaikenkokoisille. Alueella on Junnonojan rukoushuone (omistaa Sley), joka kokoaa erityisesti Laakkolan kylän väkeä tilaisuuksiin.

Siikalatvan seurakunnan kirkkoherranvirasto on Pulkkilan seurakuntatalossa.

Osoite on Pulkkilantie 11, 92600 Pulkkila.

Toiminta Pulkkilan kappeliseurakunnan alueella

Pulkkilan kappeliseurakunnan vastuupappina on kirkkoherra Merja Jyrkkä. Hänen virkavapaan aikana tehtäviä hoitaa kappalainen, vs. kirkkoherra Martti Arkkila.

Kuorotoiminnasta, Lapsikuoro Stellat  vastaa vs kanttori Pekka Luukkonen. Kuorotoimintaan pääset tutustumaan musiikkisivulta.

Diakonissat Eeva-Liisa Kekkonen ja Mervi Karttunen hoitavat diakoniatyön sarkaa. Alueet on jaettu siten, että Eeva-Liisalle kuuluu Vorna ja muut kylät Merville. Diakoniatyömuotoihin voit tutustua sivuilla Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta.

Lastenohjaajat Johanna Hietala ja Marketta Taipaleenmäki pitävät päiväkerhoa ja varhaisnuorten kerhoa. Perhekerhossa tapaat Marketan ja diakonissat.

Pulkkilan kirkon alttaritaulu, kuva Markku Niemi