Seurakunta toimii

Tällä sivulla julkaistaan Siikalatvan seurakunnassa kastetut, vihityt ja haudatut. Julkaisuun kysytään aina lupa. Perhetapahtumatiedot päivitetään viikottain.

Lisäksi täältä löytyy Siikajokilaaksossa ilmestynyt kuukauden kooste seurakunnan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kastettu

Iira Sofia Alexandra Filpus

Inari Eveliina Ingrid Peuraniemi (Oulun evl.)

Vilma Olivia Kankaala

Kuollut

Matti Fredrik Kangas 87 v

Tauno Johannes Ojanlatva 87 v

Matti Johannes Noponen 81 v

Vihitty

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti:

kuukauden 1. ja 3. sunnuntai Pulkkilan kirkossa

kuukauden 2. sunnuntai Rantsilan ja Kestilän kirkossa

kuukauden 4. sunnuntai Pyhännän ja Piippolan kirkossa

Jumalanpalvelukset

Huom! Tammi - helmikuussa jumalanpalvelukset Kestilässä, Piippolassa, Pyhännällä ja Rantsilassa toimitetaan seurakuntataloissa.

Pulkkilan kirkossa olevat jumalanpalvelukset kuuluvat suorana lähetyksenä nettiradiosta siikalatvanseurakunta.fi - tutki uskoa - verkkokirkko

JUMALANPALVELUKSET JA MUUT TAPAHTUMAT JULKISINA TILAISUUKSINA KESKEYTETÄÄN AINAKIN 13.5.2020 SAAKKA.

Jumalanpalvelukset kuitenkin pidetään sanajumalanpalveluksina seurakunnassa siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset radioidaan ja lähetetään internetissä käytettävissä olevin keinoin. Jumalanpalvelusten seurakunta muodostuu etäyhteyksin niihin osal-listuvista.

Torstaisin klo 14.00 hartaus Pulkkilan kirkosta ja lasten hartaus ti klo 10.00 facessa.

Hartaushetki lapsille ti 31.3. facebook-sivujen kautta.

Sanajumalanpalvelus su 5.4. klo 10 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Sanajumalanpalvelus su 19.4. klo 10 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Sanajumalanpalvelus su 26.4. klo 10 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Hiljainen viikko ja pääsiäinen Siikalatvan seurakunnassa v. 2020

Ahtikirkko ma 6.4. klo 19 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Ahtikirkko ti 7.4. klo 19 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta. Tiistaina klo 10 hartaushetki lapsille facessa.

Ahtikirkko ke 8.4. klo 19 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Ahtikirkko to 9.4. klo 19 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Sanajumalanpalvelus pe 10.4. klo 10.00 Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Sanajumalanpalvelus su 12.4. Pulkkilan kirkosta. Jumalanpalvelus radioidaan nettisivujen kautta.

Ehtoollishartaus

Muut tapahtumat

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina).

Osoitteessa www.h-y.fi/verkkoseurat nähtävää, luettavaa ja kuultavaa kotihartauden tueksi.

Herättäjä-Yhdistys

Rauhanyhdistys