Seurakunta toimii

Tällä sivulla julkaistaan Siikalatvan seurakunnassa kastetut, vihityt ja haudatut. Julkaisuun kysytään aina lupa. Perhetapahtumatiedot päivitetään viikottain.

Lisäksi täältä löytyy Siikajokilaaksossa ilmestynyt kuukauden kooste seurakunnan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kastettu

Vanamo Ottilia Karhumaa

Vihitty

Jere Samuli Kangasmäki ja Niina Helena Tuulikki Leiviskä

Mika Petteri Hautala ja Sari Hannele Vainionpää

Kuollut

Reijo Markku Tapani Lipponen, 58 v

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti:

kuukauden 1. ja 3. sunnuntai Pulkkilan kirkossa

kuukauden 2. sunnuntai Rantsilan ja Kestilän kirkossa

kuukauden 4. sunnuntai Pyhännän ja Piippolan kirkossa

Jumalanpalvelukset

Huom! Tammi - helmikuussa jumalanpalvelukset Kestilässä, Piippolassa, Pyhännällä ja Rantsilassa toimitetaan seurakuntataloissa.

Pulkkilan kirkossa olevat jumalanpalvelukset kuuluvat suorana lähetyksenä nettiradiosta siikalatvanseurakunta.fi - tutki uskoa - verkkokirkko

Tulevat tapahtumat sillä varauksella, että koronatilanne sallii.

Poikkeusolojen aikana jumalanpalveluksiin voi osallistua facebookin kautta tai nettiradion välityksellä (Pulkkilasta), voimassa 1.2.2021 saakka.

Sanajumalanpalvelus striimattuna su 10.1. klo 10 Kestilän kirkosta.

Sanajumalanpalvelus striimattuna su 17.1. klo 10 Pyhännän kirkosta.

Piispanmessu ja kirkkoherran virkaan asettaminen su 24.1. klo 10 Pulkkilan kirkossa, piispa Jukka Keskitalo. Tilaisuus striimataan facebookin kautta ja kuunnella voi nettiradion kautta.

Messu su 14.2. klo 13 Kestilän kirkossa.

Sanajumalanpalvelus ke 17.2. klo 19 Piippolan kirkossa.

Ehtoollishartaus

Muut tapahtumat

LÄHETYKSEN KALENTEREITA 2021 myytävänä Pulkkilassa kirkkoherranvirastolla. 10 € / kpl lähetyksen hyväksi.

Kaikki seurakunnan kerhot, kuorot ym. kokoava toiminta on tauolla!

Päivä-, perhe- ja varhaisnuortenkerhot sekä seurakuntakerhot ja kuorot aloittavat viikolla 4 ja kokoontuvat sovitun aikataulun mukaisesti, mikäli koronatilanne sallii.

Rauhanyhdistys

Kestilä:  seurat

Pulkkila: seurat

Pyhäntä: seurat su 31.1. klo 16 ry:llä, miesten ilta la 23.1. klo 18, kodinilta su 24.1. klo 16 ry:llä.

Rantsila: seurat su 31.1. klo 18.30, su 7.2. klo 17 ja klo 18.30 ry:llä, ompeluseurat pe 29.1. klo 19, + myyjäiset pe 12.2. klo 19 ry:llä, raamattuluokka ja pyhäkoulu su 14.2. klo 12 ry:llä, mäenlasku ti 16.2. klo 17.30 Keinonkangas, vuosikokous su 21.2. klo 13 ry:llä, lauluseurat pe 26.2. klo 19.