Seurakunta toimii

Tällä sivulla julkaistaan Siikalatvan seurakunnassa kastetut, vihityt ja haudatut. Julkaisuun kysytään aina lupa. Perhetapahtumatiedot päivitetään viikottain.

Lisäksi täältä löytyy Siikajokilaaksossa ilmestynyt kuukauden kooste seurakunnan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kastettu

Seidi Elma Adalia Koskelo

Usva Helen Inkeroinen

Luka Albert Kivioja

Mikael Toivo Antero Ojakoski

Lassi Viljami Myllylä

Vihitty

Kuollut

Veikko Juha Vilhelmi Hautala, 66 v

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti:

kuukauden 1. ja 3. sunnuntai Pulkkilan kirkossa

kuukauden 2. sunnuntai Rantsilan ja Kestilän kirkossa

kuukauden 4. sunnuntai Pyhännän ja Piippolan kirkossa

Jumalanpalvelukset

Huom! Tammi - helmikuussa jumalanpalvelukset Kestilässä, Piippolassa, Pyhännällä ja Rantsilassa toimitetaan seurakuntataloissa.

Pulkkilan kirkossa olevat jumalanpalvelukset kuuluvat suorana lähetyksenä nettiradiosta siikalatvanseurakunta.fi - tutki uskoa - verkkokirkko

Konfirmaatiomessu su 5.7. klo 13 Pulkkilan kirkossa.

Messu su 12.7. klo 10 Kestilän kirkossa ja klo 13 Rantsilan kirkossa. Rantsilassa tapulikahvio messun jälkeen lähetyksen hyväksi.

Messu su 19.7. klo 10 Pulkkilan kirkossa.

Messu su 26.7. klo 10 Piippolan kirkossa.

Konfirmaatiomessu su 26.7. klo 13 Pyhännän kirkossa.

Maakirkko su 26.7. klo 14 Kärsämänkylän rukoushuoneella Rantsilassa, jonka jälkeen yhdistyksen vuosikokous.

Messu su 2.8. klo 10 Pulkkilan kirkossa.

Mankilan rukoushuone 90 v su 2.8. klo 13 Mankilan rukoushuoneella.

Messu su 9.8. klo 10 Kestilän kirkossa ja klo 13 Rantsilan kirkossa. Rantsilassa tapulikahvio messun jälkeen lähetyksen hyväksi.

Messu su 16.8. klo 10 Pulkkilan kirkossa.

Ehtoollishartaus

Muut tapahtumat

Kaikki seurakunnan kerhot, kuorot ym. kokoava toiminta on tauolla!

TIEKIRKKOKAUSI 2020 kesäkuusta elokuuhun perutaan koronaepidemian vuoksi.

Sineraaria - konsertti su 19.7. klo 18 Piippolan kirkossa. Sopraanolaulaja Viena Yrjänä ja kitaristi Hanna-Kerttu Sarsila konsertoivat Piippolan kirkossa. Konsertissa kuullaan moni-puolinen kattaus klassista vanhaa musiikkia ja ohjelmassa kuullaan myös kauniisti matalal-ta soivaa alttonokkahuilua Viena Yrjänän soittamana.

Isoskoulutus startti pe 14.8. - su 16.8. Kestilä. Isoskoulutus starttaa Selkälässä. Kaikki konfirmoidut nuoret ovat tervetulleita toimintaan mukaan. Ilm. viim. 12.8. Sirkulle 0407427669.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Ilmoita 3-5-vuotias lapsesi seurakunnan ilmaiseen kerhoon!

Elokuussa 2020 alkavia kerhoryhmiä aloitetaan ilmoittautumisten perusteella. Ennakkoilmoittautuminen on siis tärkeää! Ilmoittautuminen avoinna aj. 14.5.-16.8.2020.  Lomake löytyy osoitteesta siikalatvanseurakunta.fi/ilmoittaudu

Rauhanyhdistys

Kestilä: