Rippikoulu

Täytätkö tänä vuonna 15 vuotta vai onko tärkeä elämänvaihe jäänyt väliin? Tervetuloa rippikouluun! Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita sekä tutustua oman seurakuntasi toimintaan.

Rippikoulussa saatetaan päätökseen kasteen yhteydessä annettu lupaus huolehtia kristillisestä kasvatuksesta ja opetuksesta (Matt. 28:18–20). Vaikkei sinua ole kastettu, ei huolta! Olet silti erittäin tervetullut rippikouluun ja kirkon jäseneksi kasteen myötä.

Rippikoulu  päättyy konfirmaatioon, missä tunnustat itse kristillisen uskon, johon sinut on kastettu. Konfirmaatio antaa sinulle oikeuden toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18-vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Myös kirkkohäät vaativat rippikoulun.

Rippikoulun jälkeen voit osallistua isoskoulutukseen, joka kasvattaa nuorta leirityöhön rippikouluissa ja varhaisnuorten leireillä sekä tutustuttaa laajemmin seurakunnan toimintaan.

Rippikoulu 2019

- rippikoulun 2019 aloitusjumalanpalvelus 7.10.2018 klo 12 Pulkkilan kirkossa

- jumalanpalveluksen jälkeen infotilaisuus Pulkkilan seurakuntatalossa

- kolme (3) rippileiriä, yksi Rokualla (vko 10) ja kaksi kesäkuussa Selkälän leirikeskuksessa (vko 23 ja vko 24-25).

Konfirmaatiopäivät
- 10.3.klo 13 Pyhännän kirkossa Rokuan leiriläisille
- 23.6. klo 10 Piippolan kirkossa (vko 24-25)
- 23.6. klo 13 Rantsilan kirkkossa (vko 23)

Iltanuotiot ja -ohjelmat jäävät rippileireistä mukavina hetkinä muistoihin.
Rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan
Rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan.