Konsertit

Tervetuloa Kestilän kirkkoon keskiviikkona 19.6. klo 18! Sello ja laulu soi urkujen säestyksellä.

Lahtelainen sellisti ja laulaja Seeli Toivio konsertoi urkuri Arja Leinosen kanssa Bach-teemaisen konsertin, jossa kuullaan myös mm. Händeliä ja Järnefeltiä. Tunnelmallisessa illassa soi myös Leinosen tulkitsemat urkusoolot. Toivio soittaa yli 200-vuotiaalla sellollaan ja myös kertoo siitä musiikin lomassa.

Hän on tunnettu niin sellistinä kuin laulajanakin; viime Toivo Kuula -laulukilpailussa hän ylsi finaaliin ja voitti erikoispalkinnon parhaasta modernin laulun tulkinnasta. Oopperadebyyttinsä hän lauloi Wagnerin Erdan roolissa. Toivio on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia) ja hän on esiintynyt kotimaassa ja ulkomailla lapsuudestaan saakka.

Siikalatvan seurakunnan kirkoissa hän on esiintynyt aiemminkin. Tervetuloa konserttiin. Vapaa pääsy, ohjelma 10e.

Levyjä myös myynnissä; kortit, käteinen ja MobilePay käyvät levyostoissa. Ohjelman voi ostaa vain käteisellä.

yhteistyössä: Siikalatvan seurakunta ja Siikalatvan kulttuuritoimi.

Musiikki

Siikalatvan seurakunnassa on runsaasti musiikkiryhmiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä alla olevien ryhmien johtajiin.

Pulkkila: lapsikuoro Stellat (Arja Leinonen)
Kestilä: kirkkokuoro (Veijo Kinnunen)
Pyhäntä: lapsikuoro ja mieskuoro (Veijo Kinnunen)
Rantsila: veteraanikuoro (johtaa Pentti Jäntti, säestys Arja Leinonen), lapsikuoro Stellat, kappelikuoro ja kirkkomuskarit (Arja Leinonen)

Seurakunnassa järjestetään konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Kanttorit tekevät musiikkikasvatustyötä mm. kouluissa. Ajankohtaista tietoa musiikkitapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Kuorojen julkaisemiin levyihin ja musiikkinäytteisiin voit tutustua täällä.

Kuoron tyttöjä seisomassa ja laulamassa rivissä nuottikansiot kädessä.
Nuorisokuorolaisia lähetysjuhlilla 2016