Konsertit

Konsertti ”Maailman ympäri 60 minuutissa”
Piippolan kirkossa kuullaan sunnuntaina 3.3. klo 18.00 mielenkiintoinen konsertti, kun esiintymään tulee yksi suomen aktiivisimmista klassisen musiikin yhtyeistä, Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen.

Sävelet vievät kuulijat kirjaimellisesti maapallomme ympäri: Matkaan lähdetään Manner-Euroopasta, jatketaan Brittein saarille ja Atlantin ylityksen jälkeen kuullaan spirituaalisäveliä Yhdysvalloista. Edelleen suunnataan Havaijille, Intiaan ja Välimeren alueelle. Lopuksi saavutaan Suomen kamaralle.

Klassisia säveliä ohjelmisto tarjoilee mm. Bachilta, Schubertilta ja Melartinilta. Duo-ohjelman lomassa kuullaan myös soolonumeroita. Mukana on hengellisiä säveliä – mm. Anna-Maarian sävellys Vettä virtaavaa, joka syntyi Jerusalemissa.

Varoset ovat esiintyneet kahden sellon duona kesästä 2000 alkaen. Satojen kotimaisten konserttien lisäksi duo on konsertoinut Ruotsissa, Virossa, Unkarissa, Tsekissä, Espanjassa ja Senegalissa. Duon esityksiä on taltioitu kuudelle cd-levylle. Radio- ja tv-esiintymisiä duolla on ollut Suomessa, Ruotsissa ja Unkarissa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Musiikki

Siikalatvan seurakunnassa on runsaasti musiikkiryhmiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä alla olevien ryhmien johtajiin.

Pulkkila: lapsikuoro Stellat (Arja Leinonen)
Kestilä: kirkkokuoro (Veijo Kinnunen)
Pyhäntä: lapsikuoro ja mieskuoro (Veijo Kinnunen)
Rantsila: veteraanikuoro (johtaa Pentti Jäntti, säestys Arja Leinonen), lapsikuoro Stellat, kappelikuoro ja kirkkomuskarit (Arja Leinonen)

Seurakunnassa järjestetään konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia. Kanttorit tekevät musiikkikasvatustyötä mm. kouluissa. Ajankohtaista tietoa musiikkitapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Kuorojen julkaisemiin levyihin ja musiikkinäytteisiin voit tutustua täällä.

Kuoron tyttöjä seisomassa ja laulamassa rivissä nuottikansiot kädessä.
Nuorisokuorolaisia lähetysjuhlilla 2016