Rantsilan seurakuntatalo

Rantsilanraitti 10, 92500 Rantsila

Rantsilan seurakuntatalo

Seurakuntatalo rakennettiin vuonna 1973. Suunnittelija oli rantsilalainen arkkitehtiylioppilas Vesa Lammi. Seurakuntatalossa on seurakuntasali, kahvio ja keittiö sekä kerhotila Nuppula, diakoniatoimisto, seurakuntatoimisto sekä työhuoneita työntekijöille.

Seurakuntasalissa pidetään tammi- ja helmikuussa jumalanpalveluksia. Salissa järjestetään seuroja ja erilaisia tapahtumia. Lapsikuoro Stellat sekä veteraanikuoro ja kappelikuoro harjoittelevat seurakuntasalissa.

Nuppulassa kokoontuvat säännöllisesti perhekerho, päiväkerhot, tyttökerho ja poikakerho. Nuorteniltoja pidetään muutaman kerran vuodessa.

Seurakuntasalissa on flyygeli, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu sekä internetyhteys.

Seurakuntasaliin sopii 100 henkilöä, kahvioon 60 henkilöä eli yhteensä 160 henkilöä.

Seurakuntataloa voi varata esim. perhejuhliin kirkkoherranvirastosta, puh. 040 552 8989. Virasto on avoinna ma, ke ja pe klo 9 - 13.

Parkkipaikka on seurakuntatalon ja kirkon yhteinen.

Rantsilanraitti 10, 92500 Rantsila

Rantsilan Stellat