Kestilän kappeliseurakunta

Kestilä sijaitsee Siikajoen latvavesien alueella rajoittuen Kainuun maakuntaan Vaalaan  ja Vuolijokeen (nykyisin Kajaani).

Kirkko, hautausmaa ja muut seurakunnan kiinteistöt sijaitsevat keskellä kylää ja ovat näkyvä ja tärkeä osa kyläkokonaisuudesta.

Vapaaehtois- ja talkootoiminta on kestisille ollut aina ominaista. Eri kylien kylätoimikunnat jäsenineen ovat aktiivisia toimijoita ja näin ovat tärkeä voimavara pienen kappeliseurakunnan toiminnassa.

Kestilän seurakuntatoimisto on kerhokodissa. Osoite Kestilänraitti 4 A 2, 92700 Kestilä. Tarvittaessa ota yhteys suoraan työntekijöihin ja sovi tapaaminen.

Toiminta Kestilän kappeliseurakunnan alueella

Kestilän kappeliseurakunnan vastuupapiksi on määrätty vs. kappalainen Jonne Pirkola.

Kuorotoiminnasta vastaa kanttori Veijo Kinnunen. Kuorotoimintaan pääset tutustumaan musiikkisivulta.

Diakonityön sarkaa hoitta diakonissa Eeva-Liisa Kekkonen. Diakonityömuotoihin voit tutustua sivulla Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta.

Lasten ja varhaisnuorten kerhoista vastaa lastenohjaaja Marketta Taipaleenmäki. Perhekerhoa vetävät diakonissa Eeva-Liisa Kekkonen ja lastenohjaaja Johanna Hietala. Kerhotoiminnasta lisää löydät sivulta Osallistu, toimi ja vaikuta.

Veijo Kinnunen

Sirkku Palola