Piippolan kappeliseurakunta

Piippolan kappeliseurakunta toimii aktiivisesti seurakuntalaistensa hyväksi. Toimintamme koostuu monista erilaisista tapahtumista sekä rikkaasta Jumalanpalveluselämästä. Olemme myös valmiita auttamaan sinua vaikeissa elämäntilanteissa. Haluamme elää seurakuntalaisten mukana heidän jokaisessa elämänvaiheessa.

Piippolan kappelin diakonia- ja lähetystiimiläiset toimivat aktiivisesti. Heidän ansiostaan on mahdollista ostaa pääsiäiseksi ja adventtina herkullisia leivonnaisia sekä laskiaisena hernekeittoa ja laskiaispullia sekä vappuna munkkeja ja simaa.

Piippolalaisten naisten aloitteesta perustettiin naistenpiiri vuonna 2013. Naistenpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Miesten toiminta käynnistettiin 23.10.2015 rennolla makkaranpaistoillalla Jedun tiloissa.

Jos sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen, ota reilusti yhteyttä!  0400 386 983/ Juha Luokkala

Siikalatvan seurakunnan kirkkoherranvirasto on Piippolassa. Osoite Pappilankuja 6, 92620 Piippola. Virasto on avoinna ma, ke ja pe klo 9 - 13.

Toiminta Piippolan kappeliseurakunnan alueella

Piippolan kappeliseurakunnan vastuupapiksi on määrätty seurakuntapastori Juha Luokkala.

Diakoniatyön sarkaa hoitaa diakonissa Mervi Karttunen. Diakoniatyöhön voi tutustua sivulta Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta. Samalta sivulta löytyy myös Piippolassa kokoontuva Naistenpiiri.

Varhaisnuortenkerho toimii seurakuntakodissa. Lähimmät päiväkerhot ja perhekerhot löytyvät Pulkkilan kappeliseurakunnasta.

Mervi Karttunen
diakonissa