Pulkkilan kappeliseurakunta

Pulkkilan kappeli on Siikalatvan seurakunnan alueella kutakuinkin keskellä, nelostien varressa. Täältä on liki yhtä pitkä matka Rantsilaan, Kestilään ja Pyhännälle. Pulkkilassa on  perinteisesti ollut vilkas seurakuntaelämä. Huolta seurakunnan toiminnasta kannetaan yhdessä.

Pulkkilan kappelissa seurakuntakerho ja perhekerho toimivat osin vapaaehtoisten ohjaajien voimin. Kirkkokuoro on toiminut Pulkkilassa vuosikymmenet ja kinkeriperinne on jatkunut alueella lähes katkeamattomana.

Vapaaehtoiset palvelevat tiimeissä, piireissä ja arjessa. Sukkia syntyy runsaasti vauvasta vaariin kaikenkokoisille. Alueella on Junnonojan rukoushuone (omistaa Sley), joka kokoaa erityisesti Laakkolan kylän väkeä tilaisuuksiin.

Pulkkilan seurakuntatoimisto on seurakuntatalossa. Osoite on Pulkkilantie 11, 92600 Pulkkila.

Pulkkilan seurakuntatoimisto on remontissa syksyn 2016. Taloustoimiston palvelut on siirretty Piippolan seurakuntatalolle remontin ajaksi.

Toiminta Pulkkilan kappeliseurakunnan alueella

Pulkkilan kappeliseurakunnan vastuupappina on kirkkoherra Merja Jyrkkä.

Kuorotoiminnasta vastaa kanttori Arja Leinonen. Kuorotoimintaan pääset tutustumaan musiikkisivulta.

Diakonissat Eeva-Liisa Kekkonen ja Mervi Karttunen hoitavat diakoniatyön sarkaa. Alueet on jaettu siten, että Eeva-Liisalle kuuluu Vorna ja muut kylät Merville. Diakoniatyömuotoihin voit tutustua sivuilla Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta.

Lastenohjaaja Marketta Taipaleenmäki pitää päiväkerhoa ja varhaisnuorten kerhoa. Perhekerhossa tapaat Marketan ja diakonissat.

Merja Jyrkkä

Mervi Karttunen