Pulkkilan seurakuntatalo

Pulkkilantie 11, 92600 Pulkkila

Pulkkilan seurakuntatalo

Vanhan Bakkala-kanttorilan, nykyään Pakkala, käytyä huonokuntoiseksi se päätettiin purkaa ja uuden seurakuntatalon vihkiäisiä pidettiin 23.8.1970 jumalanpalveluksen jälkeen.  Seurakuntataloa laajennettiin vuonna 1989.

Pulkkilan seurakuntatalossa on kirkkoherranvirasto ja  taloustoimisto sekä seurakuntasali.

Seurakuntatoimistosta ja kirkkoherranvirastosta tavoittaa talouspäällikön ja toimistosihteerin.

Seurakuntasalissa pidetään tammi- ja helmikuussa jumalanpalveluksia. Ympäri vuoden seurakuntatalossa järjestetään seuroja, myyjäisiä ja muitakin erilaisia tapahtumia.

Seurakuntakerho, lasten-, varhaisnuorten- ja perhekerho sekä lapsikuoro Stellat kokoontuvat seurakuntasalissa. Muutaman kerran vuodessa on myös nuorteniltoja.

Seurakuntasaliin sopii 120 henkilöä.

Tiloja voi varata esim. perhejuhliin kirkkoherranvirastosta puh. 040 552 8989. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ke ja pe klo 9 - 13.

Parkkipaikka on seurakuntatalon edessä.

Pulkkilantie 11, 92600 Pulkkila

Pulkkilan Stellat