Kestilän kappeliseurakunta

Kestilä sijaitsee Siikajoen latvavesien alueella rajoittuen Kainuun maakuntaan Vaalaan  ja Vuolijokeen (nykyisin Kajaani).

Kirkko, hautausmaa ja muut seurakunnan kiinteistöt sijaitsevat keskellä kylää ja ovat näkyvä ja tärkeä osa kyläkokonaisuudesta.

Vapaaehtois- ja talkootoiminta on kestisille ollut aina ominaista. Eri kylien kylätoimikunnat jäsenineen ovat aktiivisia toimijoita ja näin ovat tärkeä voimavara pienen kappeliseurakunnan toiminnassa.

Siikalatvan seurakunnan kirkkoherranvirasto sijaitsee Pulkkilassa seurakuntatalon toisessa päässä, Pulkkilantie 11, puh. 040 552 8989.

Kestilän seurakuntatoimisto on kerhokodissa. Osoite Kestilänraitti 4 A 2, 92700 Kestilä. Tarvittaessa ota yhteys suoraan työntekijöihin ja sovi tapaaminen.

Toiminta Kestilän kappeliseurakunnan alueella

Kestilän kappeliseurakunnan vastuupapiksi on määrätty  vs kirkkoherra Martti Arkkila.

Kuorotoiminnasta vastaa kanttori Veijo Kinnunen. Kuorotoimintaan pääset tutustumaan musiikkisivulta.

Diakonityön sarkaa hoitta diakonissa Eeva-Liisa Kekkonen. Diakonityömuotoihin voit tutustua sivulla Apua ja tukea sekä Osallistu, toimi ja vaikuta.

Lasten ja varhaisnuorten kerhoista vastaa  kerho-ohjaaja Marja Haverinen. Perhekerhoa vetävät diakonissa Eeva-Liisa Kekkonen ja lastenohjaaja Marketta Taipalaanmäki. Kerhotoiminnasta lisää löydät sivulta Tule mukaan.

Kestilän kirkon alttaritaulu, kuva Markku Niemi