Kiitos muistamisesta!

5.2.2018 12.11

Kiitoskorttiin_M.jpg

Onnellisesti olen saanut siirtyä uudelle vuosikymmenelle. Juhlapäivä 21. tammikuuta oli mieleenpainuva. Mukana olivat läheiset, ystävät, luottamushenkilöt ja seurakuntalaiset.

Erityisen kiitollinen olen saamastani Seurakuntatyön kultaisesta ansiomerkistä. Kerroinkin juhlavieraille, että olen ollut syksystä 1973 ”seurakunnan töissä”, silloin rippikoulun jälkeen aloitin pyhäkoulunopettajana.  Tällä samalla tiellä ollaan.

Koska olen huono juhlimaan, toivoin, että muistamiset ohjattaisiin lahjoituksina kahteen kohteeseen. Nyt jo alkaneelle yhteisvastuukeräyksen pohjakassaksi kertyi 1111,70 €. Kiitos siitä!

Herättäjä – Yhdistyksen kansainväliselle työlle koottiin kolehdein 501,85 € ja lahjoituksina suoraan oli kertynyt 820 €, eli yhteensä 1321,85 €. Kiitos tästä!

Muistoihin jäävät työkavereiden järjestämä ohjelma juhlassa, lukuisat onnittelukortit ja anoppikaverin ottamat valokuvat.

Kun matka jatkuu tästä,

niin kulje kanssamme.