Elämänpuu -askartelu rippilirillä rautalangasta ja helmistä

Kuvaus: C:\Users\oa064688\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\9EZKAZI5\kirkonoppaita.jpgKESÄTYÖTÄ NUORILLE

Tarvitsetko taskurahaa,

kiinnostaako kesätyö?

Seurakunta hakee nuoria työntekijöitä puistotöihin sekä tiekirkkotoimintaan kesä-heinäkuulle 2018.

Työhön otetaan 16 vuotta täyttäneitä, kahden (2) viikon jaksoissa kolme (3) nuorta/ kappeliseurakunta.

Hakemukset viimeistään 30.4.2018 osoitteeseen:

Siikalatvan seurakunta

Pulkkilantie 11, 92600 Pulkkila tai sähköpostilla tarmo.myllykoski@evl.fiKuvaus: C:\Users\oa064688\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\9EZKAZI5\kirkonoppaita.jpg

(hakemukseen merkintä, minne kappeliin toivoo työn)

Lisätietoja Tarmolta p. 0400 164 675.

Usealle konfirmoiduille nuorelle syksyn kohokohtana on elo-syyskuun vaihteessa alkava isoskoulutus, missä saamme valmiuksia seuraavan kesän leirellä työskentelyyn. Olethan sinäkin ilmoittautunut mukaan?

Koulutamme myös innokkaita kerhonohjaajia vetämään seurakunnan varhaisnuorten kerhoja. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kerhojen pitäminen kiinnostaa sinua!