Varttuneille

Siikalatvan seurakunta tarjoaa toimintaa varttuneelle väelle. Kerhot  kokoontuvat säännöllisesti. Kerhot toimivat joko vapaaehtoisten vetäjien tai diakoniatyöntekijöiden ohjauksessa. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Kesällä kerhot ovat tauolla.

Varttuneet ovat tervetulleita myös osallistumaan vapaaehtoistoimintaan kerhonvetäjinä tai muissa seurakunnan tehtävissä.

Seurakuntakerholaiset koolla

Seurakuntakerhot

Seurakuntakerhoissa tapaat toisia ihmisiä iloisissa merkeissä. Kerhoja on jokaisessa kappeliseurakunnassa joko diakoniatyöntekijän ja/tai vapaaehtoisen vetämänä. Seurakuntakerhot kokoontuvat eri kappeleissa eri päivinä, pääsääntöisesti kerran viikossa. Kokoontumispaikkana ovat yleensä seurakuntatalot. Kerhot ovat avoinna kaikille. Ohjelma koostuu mm kahvitteluista, yhdessä olosta, kerholaisten esittämästä ohjelmasta, hartaudesta ja esim vierailijoista. Kesäaikana kerhoissa on tauko. Kerholaiset käyvät retkillä lähiseuduilla kerran vuodessa. Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

• Pyhännän seurakuntakerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 10-11.30 seurakuntatalolla. Arpajaiset ( kerholaiset tuovat arvottavaa mukanansa).
  • Piippolan seurakuntakerho kokoontuu viikottain tiistaisin klo 12-13 Väinölän kerhohuoneella. Kahvimaksu.
  • Pulkkilan seurakuntakerho kokoontuu viikoittain torstaisin klo 12-13.30 seurakuntatalolla. Kahvimaksu.
  • Rantsilan seurakuntakerho kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14. Kahvimaksu.
  • Kestilän seurakuntakerho kokoontuu joka toinen perjantai klo 10-12. Kahvimaksu.

Syntymäpäivät

Siikalatvan seurakunta muistaa kotikäynnein 90-v ja 90-v jälkeen joka vuosi syntymäpäiviään juhlivaa seurakuntalaista.

70-v, 75-v, 80-v ja 85-v järjestetään vuosittain yhteiset syntymäpäiväjuhlat vuorotellen eri kappeleissa.

Mikäli toivotte, että pappi tai diakonissa käy vierailulla kodissanne, toivomme Teidän soittavan haluamallenne seurakunnan työntekijälle tai kirkkoherranvirastoon. Näin voidaan sopia ajankohta. Jos pidätte syntymäpäiväjuhlan tai -seurat ja haluatte sinne papin mukaan, hänet voi varata suoraan henkilökohtaisesta virkapuhelimesta tai kirkkoherranviraston kautta. Rukoushetki on mainio tapa viettää yhdessä juhlahetki virsin ja rukouksin.

Mervi Karttunen
diakonissa