Siikalatvan kunnan itsenäisyyden 98 vuotisjuhla

Siikalatvan kunnan itsenäisyyden 98 vuotisjuhla Kestilän seurakuntatalo

Juhlajumalanpalvelus klo 11 Kestilän kirkossa. Ruokailu klo 12 Kestilän seurakuntakodissa. Pääjuhla klo 13 seurakuntakodissa.

Kokoontuminen kappeleittain:

Piippola: klo 10.15 kokoontuminen sankarihaudoille, kunniavartio, seppeleen lasku.

Kuljetus Kestilään

Pulkkila: klo 10.00 kokoontuminen sankarihaudoille, kunniavartio , seppeleen lasku.

Kuljetus Kestilään.

Rantsila: klo 10.00 kokoontuminen sankarihaudoille, kunniavartio, seppeleen lasku.

Kuljetus Kestilään.

Kestilä: klo 11.00 juhlajumalanpalvelus kirkossa, toimittaa vs.kappalainen Jonne Pirkola, kanttori Unto Määttä. Kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppeleiden lasku.

klo 12.00 Itsenäisyyspäiväruokailu seurakuntatalolla, järjestää Kestilän Kotitalousseura

Klo 13.00 PÄÄJUHLA Kestilän seurakuntatalolla

Pääjuhlan ohjelma

Lippulaulu                                                 juhlayleisö

Tervehdyssanat                                        kunnanjohtaja Tuomo Haapalahti

Kalevalainen vieraantervehdys              Kestilän koulun 3.-6. luokkalaiset

On suuri sun rantas                                 Kestilän koulun 3/5-6. luokkalaiset

Synnyinmaan laulu                                  8.luokan tyttöjen bändi

Juhlapuhe (n.20min)                                professori Pekka Kess

Arvon mekin ansaitsemme                    Kestilän mieslaulajat ja koulun kuoro

Veteraanin iltahuuto ja Finlandia          Rantsilan Veteraanikuoro, Kestilän mieslaulajat ja Kestilän koulun oppilaita

Maamme-laulu                                        juhlayleisö

Tilaisuuden jälkeen kuljetukset takaisin Rantsilaan, Pulkkilaan ja Piippolaan.

Tervetuloa!

Siikalatvan kunta