Varhaisnuorille

Oletko 6-13-vuotias alakoululainen? Seurakuntamme järjestää juuri sinulle kristillistä kerhotoimintaa! Kerhoissa teemme monenlaista mukavaa askartelujen ja pelien merkeissä, otamme myös kerholaisten toiveita huomioon. Muistamme myös hiljentyä ja rauhoittua hartaushetkiin.

Seurakunnan työntekijöiden kasvot tulevat tutuksi myös koulumaailmassa, kun käymme pitämässä aamunavauksia kouluilla. Koulujen työjärjestykseen sisältyvät myös koulukirkot syksyllä, jouluna ja keväällä. Alakoululaiset kutsutaan myös lasten pääsiäiskirkkoon.

Kerhot

Kestilä, kerhokoti:

Varkkarit tiistaisin klo 13.15-14.45

Piippola, seurakuntakoti:

Varkkarit keskiviikkoisin klo 16.30-18

Pulkkila, seurakuntatalo:

Varkkarit maanantaisin klo 14.15-15.45

Pyhäntä, seurakuntatalo:

Puuhailukerho tiistaisin klo 14.30-16

Pyhäntä, Tavastkengän koulu:

Värkkäilykerho torstaisin klo 16-17.30

Rantsila, Hovin koulu:

Varkkarit torstaisin klo 15.00-16.30

Rantsila, srk-talon Nuppula:

Tyttökerho maanantaisin klo 15-16.30

Rantsila, srk-talon Nuppula:

Poikakerho tiistaisin klo 15-16.30

Maailman lapset, kaikki yhtä tärkeitä

Leirit

Leireiltä jää paljon hyviä muistoja, siksipä kerholaiset ovat saaneet ikioman leirin! Seurakunnan aktiiviset varkkakerholaiset kutsutaan keväällä yhteiseen kerhokauden päätösleiriin, joka järjestetään omassa leirikeskuksessamme.

Olemme myös mukana järjestämässä kesäleirejä yhteistyössä Siikalatvan kunnan ja 4H:n sekä Pyhännän kunnan kanssa.

10-synttärit

Tuleeko mittariin tänä vuonna täysi kymppi? Mikäli vastasit kyllä, pääset juhlimaan ikäsi arvoisesti yhteissynttäreille Selkälään! Kun elokuu koittaa, 10 vuotta täyttävien postilaatikkoon kolahtaa kutsu syntymäpäiville. Juhlapäivän aikana teemme monenlaista kivaa, hiljennymme hartauteen ja kuulemme seurakunnan järjestämästä kerhotoiminnasta.

Johanna Hietala

Marketta Taipaleenmäki