Nuorille

Hei sinä 13-18-vuotias nuori tai nuori aikuinen! Etsitkö tekemistä vapaa-ajallesi?

Olet varmasti huomannut, että seurakunta on mukana koulunkäynnissäsi: käymme pitämässä kouluilla aamunavauksia ja saavutte luokkanne kanssa koulukirkkoihin useamman kerran vuoden aikana. Miksi et siis tulisi mukaan seurakunnan toimintaan?

Nuorisotyö pyrkii järjestämään erilaisia retkiä ja tapahtumia, joko yksin tai yhteistyössä kunnan ja eri yhteisöjen kanssa. Meillä on aina tilaa niin osallistujille kuin vapaaehtoisillekin!

Vuoden aikana järjestämme useita nuorteniltoja. Illoissa leikitään, lauletaan, pelataan tai tehdään muuta mukavaa yhdessä. Nuortenillassa käsitellään myös jotakin ajankohtaista Raamatun kohtaa tai raamatullista aihetta. Hiljennymme myös yhteiseen hartaushetkeen.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Nuortenillat klo 17-18.30

päivämäärät tulossa, malta vielä hetki :)

Usealle konfirmoiduille nuorelle syksyn kohokohtana on elo-syyskuun vaihteessa alkava isoskoulutus, missä saamme valmiuksia seuraavan kesän leirellä työskentelyyn. Olethan sinäkin ilmoittautunut mukaan?

Koulutamme myös innokkaita kerhonohjaajia vetämään seurakunnan varhaisnuorten kerhoja. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kerhojen pitäminen kiinnostaa sinua!

Sirkku Palola