Aikuisille

Siikalatvan seurakunta tarjoaa aikuisille mahdollisuuden osallistua, harrastaa, hiljentyä ja tutkia omaa uskoa. Ryhmiä ja toimintaa löytyy erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Ajantasaiset tiedot toiminnasta löydät tapahtumakalenterista.

Naistenpiiri

Naistenpiiriin ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin klo 18.30 Piippolan seurakuntakodilla. Kesäaikana pidetään taukoa. Piirissä keskustellaan arjen asioista teekupposen äärellä ja ilta päätetään iltahartauteen. Mukana pääsääntöisesti diakoniatyöntekijä.

Diakoniakylätoimikunnat

Diakoniakylätoimikunnat kokoontuvat kukin oman aktiivuutensa mukaan diakoniatyöntekijän johdolla. Diakoniakylätoimikunnat pitävät diakoniapiirejä ja -iltoja, joiden tarkoituksena on tavata toisia ihmisiä ja huolehtia lähimmäisistä. Diakoniakylätoimikunnat käyvät vierailuilla palvelukeskuksissa ja järjestävät mm myyjäisiä, arpajaisia ja kirpputoreja. Saaduilla tuloilla autetaan mm akuutissa avun tarpeessa olevia ja muistetaan kylän vanhuksia ja perheitä joulupaketein. Tarkemmat tiedot tapaamisista tapahtuma-sivulla. Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

• Kestilä : Leiviskänrannan -, Järvikylän -, Hyvölänrannan- , Väyrylänsaaren -, Rivinperän -, Mäläskänkylän - ja  kirkonkylän diakoniakylätoimikunta.
  • Pyhäntä: kirkonkylän- ja Tavastkengän diakoniakylätoimikunta.
  • Piippola: Leskelän diakoniakylätoimikunta

Omaishoitajat

Siikalatvan seurakunta tekee omaishoitajien parissa yhteistyötä Linkki-projektin kanssa ( Haapaveden-Siikalatvan Omaishoitajat ja läheiset ry, projektin toiminta-aika v 2014-2018). Yhteistyössä järjestetään vuosittain kirkkopyhä  ja virkistystapahtuma.

Mervi Karttunen
diakonissa